Plask med liten islänning

I lördags packade vi in oss i bilen, Linda, Elliot, Niklas och så jag, för en tur till urskogen och Lindas föräldrar. Lindas pappa har nämligen en islandshäst vid namn Hervar som han gärna skulle vilja rida på. Hervar reds in i fjol och har inte gjort så mycket sedan dess så jag fick äran att hoppa upp i sadeln på honom. Har ridit honom en gång tidigare – i vintras – då slutade det med att jag gjorde en faceplant rakt ner i snön. I lördags gick det lite bättre!

image

Hervar, som enligt uppgift hatar vatten, gick snällt ner i sjön både en och tre gånger. Fast han tyckte inte att det var lika roligt som hagkompisen Wytske (som är Wickys mamma) som Linda red.

image

Plask, plask. Det är något med friesers och vatten. Wicky gillar att plaska hon också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *