En härlig midsommar!

Midsommarafton började med en sovmorgon innan jag åkte ut till stallet för en barbackatur med Helios. Hoppade av halvvägs och gick bredvid och plockade blommor för att göra en krans åt honom. Det gick sådär. I ett obevakat ögonblick (jag hade blomorna i handen närmast honom medan jag räckte mig efter en blomma med den andra) åt Helios upp halva buketten…

image

Så det blev ingen krans, han fick en bukett framför vardera öra i stället. Efter det lilla äventyret i varm, klibbig luft bar det av till föräldrarna en liten stund innan jag åkte hem för att snygga till mig lite. Midsommarmaten blev grillat på Josses balkong med lite gott vin. Helt lagom firande i min smak!

image

Lagom tills vi ätit upp började det regna lite smått men vi satt kvar. Tills himlen plötsligt öppnade sig när ett åskoväder snabbt drog in över stan. Det dundrade på ganska bra men jag tycker mest det är mysigt med åska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *