Det gick att rida!

Men aj vad axeljäveln är trasig ändå. Får se om ett par dagar om jag måste kolla upp det eller om det lugnar ner sig. Gick i alla fall bra att rida på kvällens dressyrträning och Helios gick riktigt fint när han fått springa av sig lite. Passade på att prata lite med Johan om ridning inför tävling och på tävlingsplatser nu när han har sett Helios ett par gånger.

image

Om två veckor startar vi en LB:1 igen. Sen siktar vi på några pay and jumps innan vi kör tävlingsdebuten i hoppning också. Kul att ha lite att se fram emot och träna inför – bara att hoppas att axeln inte ställer till det för mycket nu. Känns som att det räckte med de pajade muskelfästena men det var visst bara början. Känner mig lite lätt klen just nu, haha. Skitkropp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *