Den hästätande robotgräsklipparen

”Den kommer ÄTA upp MIG”, sa Helios och vände på klacken för att dundra i väg i full galopp när jag skulle plocka in honom i morse. Anledningen? Grannens nya robot gräsklippare. Tydligen helt, fullkomligt livsfarlig. Nåja, nyttigt för hästarna att få vänja sig vid att det finns en sån i närheten. Lite våghalsig som jag är (eller?) så gav jag mig på att rida barbacka förbi det hästätande monstret.

image

En mycket skeptisk och lite spänd kille men han knatade faktiskt snällt förbi, även om han nog helst av allt hade satt av i full galopp. Helios är rätt klok och väldigt schysst på samma gång – han är hur stadig som helst att rida barbacka på. Med sadel på kan nerverna emellanåt ligga utanpå och då tvekar han inte att hoppa till men barbacka händer det aldrig. Som sagt, en klok kille med stort hjärta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *