Blött igår – blåsigt i dag

Alltså vädret just nu. Lite ostadigt och lurigt men ändå rätt somrigt och fint! Igår lurade jag med Jenny på en uteritt efter jobbet. Lägligt nog började det regna när vi gjorde i ordning hästarna men det var ”inte så farligt” och lugnade ned sig tills vi red i väg. Uppehållet varade dock inte så länge och vi blev plaskblöta hela gänget!

image

Det är i sådana lägen, ridandes med regnet piskandes i ansiktet, som jag muttrar för mig själv: det är kul med hästar,det är kul med hästar, det är kul…  Men ändå, så himla nöjd man är efter att ändå ha ridit trots regnet! Och väl tillbaka i stallet böt jag om till torra kläder och hängde med Linda ut och sprang en sväng. Så ofantligt nöjd med mig själv! Två dagars löpning på raken känns lite i kroppen så i dag fick Helios sköta springandet i stället.

image

Vi red ut med Linda och Wicky i de friska (och lite kyliga) vindarna. Helios börjar bli så himla stark nu, samlar ihop sig fint i galoppen och håller ihop även när vi galopperar i slow motion. Fina killen! I morgon ska han få vilodag inför torsdagens hoppträning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *