Promenix, födelsedagsfirande och klättring

Inte en tråkig stund just nu! I går knatade jag med barnvagn medan Linda red Wicky – kul att se vilken förändring det blivit med Wicky sedan i höstas! Efter det släpade Helios med mig ut på en powerwalk i regnet – 40 minuters promenix vid hand fick det bli.

image

Ganska mysigt ändå även om Helios var ett mindre yrväder och knyckte på nacken och dansade fram. Var kommer all energi i från?! Efter det var det födelsedagsfirande för bästa lillebror! Och i dag fortsatte vi i samma andra med lite grillat ute hos föräldrarna innan jag åkte ut till stallet.

image

I kväll körde vi lite backträning och klättrade i skritt. Himla nyttigt! Upptäckte att vi nog måste jobba lite på vardagslydnaden och lägga in lite mer övergångar vid uteritterna så att den lille ångvälten blir lite mer lyhörd för hjälperna. I dag var det bromsen som inte riktigt fungerade så bra som jag skulle önska i galopperna. Det är bara att nöta vidare! I morgon blir det tårta – igen! Då ska vi fira Jenny som fyllde år i onsdags. Känner att den här veckan blev lite i onyttigaste laget men å andra sidan har jag ju faktiskt haft semester och då måste man ju få unna sig lite!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *