Vi strök oss…

I dag skulle vi egentligen ha tävlat i Filipstad men så blev det inte. Av flera anledningar. Jag har nog inte nämnt det här på bloggen innan – jag skrev ju om nackspärren för några veckor sedan – men jag har sabbat muskelfästena i vänstra axeln. Nu när vädret blev kallare och råare gör det ondare så en lång dag i regn och kyla kändes inte som det optimala. Och som en klok person sa: det kommer fler tävlingar. Nu ska vi trimma vidare på galoppen och bygga upp både Helios och mig. Förhoppningsvis kan muskelfästena tänka sig att läka snart också så har jag ett bekymmer mindre (jo, jag vet…det skulle säkert gå snabbare om jag inte red men det är inte ett alternativ).

image

Torsdagens snyggaste bild på oss, haha. Jättebebin kan inte låta bli att tugga på tyglarna om han får chansen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *