Uteritt och bebishäng

Efter typ 12 timmars mycket välbehövlig sömn (jag pallar inte det här skitvädret) åkte jag till stallet för en mysig uteritt med Linda.

image

Pigga och glada hästar som var lyckligt ovetandes om att de egentligen skulle ha varit ute på äventyr i dag. Rätt skönt ändå att de bara gillar läget vad vi än hittar på! Helios tyckte att vi skulle galoppera mer och gjorde ett gäng fattningar innan han förstod att det var slutgaloppat, så himla söt! Efter det blev det kaffe inne hos Linda och Niklas och lite häng med Elliot innan jag drog vidare hem till syrran för lite käk och häng med henne, Mattias, lillebror, Emma och så lilla Maja. Hon växer så det knakar det lilla livet! En härlig ledig lördag blev det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *