Hur man inte ska rida på tävling

Hej hopp. Gårdagens utomhusdebut gick åt skogen – varken Helios eller jag var på banan. Spänd häst och en pilot som inte lyckades rida loss honom på framridningen. Då blev det pannkaka av det mesta inne på banan. Men vi tog oss runt och genomförde programmet i rätt ordning även om det råkade bli lite fel gångarter här och vart. Bara att bita ihop, träna vidare och testa igen.

image

Lite synd är det ju på en fin bild. Men baken ska ju vara i sadeln och inte i luften när vi galopperar, Evelina! I dag blev det en promenad vid hand för Helios i sällskap av Linda och Elliot. I morgon ska han få vilodag så tar vi nya tag på torsdag och laddar inför tävling i Filipstad på lördag. Då är det tävlingsdebut för Wicky också med Linda i sadeln!
image
Fina tjejerna – de kommer att glänsa på banan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *