Kvällstrim på banan

Nu har jag snart varit ledig i en vecka – det känns helt galet. Som att jag varit ledig i en hel evighet ungefär. Inte för att jag klagar, det är helt underbart! Den här fredagen blev det lite bilunderhåll hos föräldrarna innan vi grillade lite.

image

Pärlan II (fantasilöst och bra) fick nytt batteri och lillebror kollade kolen i tändstiften. Efter några timmars pysslande bar det av till stallet för att trimma lite med Helios inför söndagens lagtävling.

image

Jenny dök upp och anmälde sig frivillig som fotograf, det tackar vi för! Passet gick väl lite sådär, kommunikationen var inte helt hundra när Helios kastade sig i väg i galopp på kortsidorna (alldeles för tidiga fattningar för programmet vi ska rida) helt på eget bevåg. Men sen fick vi också till en del fina galopper och travbitarna kändes helt ok.

image

I morgon blir det en lite lugnare uteritt innan det är dags för herr Helios att få sig ett bad. Hela han ska glänsa ikapp med solen på söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *