Inte sämsta dagen att ligga hemma…

Det har regnat hela dagen (eller i alla fall så länge jag har varit vaken, vilket i och för sig inte handlar om så många timmar) blandat med snö. Ett riktigt ruggigt väder alltså och en sån där dag där det inte gör något alls att ligga hemma och kurera sig. Inne på dag två och det börjar redan bli tråkigt… Jag är inte van vid att ta det lugnt men ibland behöver kroppen vila. Ska i alla fall jobba i helgen och sen har jag en veckas semester – betald sådan, den första i mitt snart 34-åriga liv. Då kan ni räkna med att det blir mycket häst! Och nästa helg är det tävlingsdags igen – då rider Helios och jag som ordinarie ekipage för laget. Supertaggad! Men i kväll och i morgon umgås jag med sängen och soffan (och min värmefilt som gör susen för min stackars axel) och kurerar mig bäst jag kan.

image

Fördelen med att ligga sjuk är att man hinner läsa ikapp lite…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *