Gårdagens bomträning

I går var det bomträning på schemat. Det gick sådär. Mest för att min axel gjorde så in i helvete ont att det strålade ner i armen ända ut i handen. Jag ville vara envis och köra på men Linda, klok som hon är, fick mig på bättre tankar så efter travjobbet hoppade jag av och gav upp. Det blev, på sätt och vis, lite win-win för Wicky skötte travbitarna galant så när det var dags för galoppen böt Linda häst och red Helios i stället. Wicky har ju en liten bit kvar innan hon orkar genomföra galoppövningarna på ett konstruktivt sätt. Så jag fick vila min arm/axel och svalka av Wicky medan Helios fick jobba vidare. I dag blev jag hemma från jobbet – armen och axeln värker och kroppen känns för övrigt inte alls på topp. Måste lyssna lite bättre på kroppen och ge den tid för återhämtning! Dessvärre är ju mitt jobb inte det bästa när man har problem axlar och nacke, det blir mycket spänningar när man sitter vid en dator hela dagarna. Men jag är förhoppningsvis snart på banan igen – på lördag har vi ju bokat in träning för en ny dressyrtränare så får vi se hur det känns. Tanken är att kanske kunna kombinera honom med Maja för bästa resultat!

image

Men nu blir det lite lugnt här ett par dagar för att kroppen ska få vila upp sig lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *