Ryttare: Tar du hand om dig själv?

Vi är ju lite dåliga på den biten vi hästfolk. Själv har jag plågats med nackspärr sedan förra helgen och axlar som är stela som en planka. I går ryckte jag in på jobbet innan jag rullade till stallet. Det var kallt som fan ute så det kändes inte särskilt motiverande att skritta ut. Fick bli en promenad vid hand i stället för att jag skulle ha en chans att hålla värmen!

image

I dag var det service av ryttaren som gällde – jag hade nämligen bokat massage. Och det var inte det minsta skönt alls. Mest gjorde det ont och var jobbigt och efteråt var jag helt groggy. Men väldigt välbehövligt! Blir en andra omgång redan på måndag igen då jag, som sagt, är ganska stel. Nu ska vi förhoppningsvis komma till rätta med den biten! Efter den plågan gick jag en sväng på stan innan jag knatade hem och fixade matlådor, tog en powernap och åkte till stallet.

image

Helios och jag fick sällskap av Linda och Wicky och tillsammans upptäckte vi en ny väg att rida (nåja, vi såg andra ekipage rida framför oss och försvinna iväg så vi följde efter dem). Blev en hel del trav och ett par fina galopper i kvällssolen!

image

En himla bra start på veckan! Nu jobbar jag sex dagar innan jag är ledig i en vecka. Bara att tuta och köra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *