Lagdebut div3

I dag var det inte bara tävlingsdag – Helios och jag ryckte dessutom in i division 3 laget då en av de ordinarie ryttarna blev inlagd på sjukhus tidigare i veckan. Vi var alltså reserver till första omgången med ambitionen att starta som ordinarie i andra omgången, nu blev vår lagdebut lite framflyttad men det kändes helt ok! Vi fick starta näst sist av hela startfältet så det blev inte galet tidigt.

image

Bästa Veronika (vi jobbar ihop på NA) och Dennis, (en gammal kollega från NA som jobbar på Aftonbladet nu för tiden) som var och hälsade på, hängde med för att heja fram oss med härlig entusiasm!

image

Att det kan vara så kul att ha med icke hästfolk på tävling – de skämdes inte för att verka dumma eller okunniga utan frågade glatt precis allt. Och när jag ridit klart fick jag nog mest applåder och heja rop av alla den här dagen. Haha. Både Linda och Jenny var också med så Helios och jag hade ett helt gäng som passade upp på oss! Bra gick det också, även om vi inte fick fantastiska procent så satt galopperna, både på framridningen och under programmet. Kanske, kanske har vi kommit tillrätta med det problemet! Sen att det gick lite väl fort i galoppen under själva programmet (Veronika tyckte att det såg häftigt ut…det tyckte inte domaren, haha) är ju en fråga om styrka, hos både Helios och mig. Att jag ska orka rida ihop honom och att han ska orka gå samlat. Men det kommer.

image

Vi var i alla fall himla snygga. Och vi gjorde mycket bättre ifrån oss än vad vi gjorde förra starten i Gyttorp – så det känns som att jag fick revansch på stället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *