Vår bästa träning tillsammans!

Vet inte riktigt vad som hände i kväll – tyckte Helios verkade lite trött när jag gjorde ordning honom inför kvällens träning men å andra sidan stod han inne när jag kom så han kanske hade hunnit dåsa till lite. För när vi väl kom till ridning så var han då rakt inte något trött. Galoppen var riktigt to die for i kväll. Så grymt fin! Bästa Maja som plockar fram det bästa hos oss!

image

Den känslan behåller vi och tar med oss när det är dags för tävling igen på lördag. Nu vet jag ju vad som finns att plocka fram – nu ska jag bara lyckas rida fram det också! Men jag gillar ju utmaningar och det är alltid enklare att lyckas med något när man vet att man kan. Och vi kan. Tillsammans är vi grymma! Men nu är det sovdags – klockan ringer sju imorgon bitti för ännu en dag på jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *