Fullt upp och massa kul planer

Lördagens terrängträning regnade dessvärre bort – Helios som fått bakskor och allt bara för att vi skulle kunna sätta gräsbrodd… Men, men det blir fler tillfällen! Och dagen blev inte helt bortkastad i alla fall – Linda och jag åkte till ridhuset och red både trav- och galoppbommar innan jag red igenom LB:1 två gånger. På söndag är det tävlingsdags igen men först ska vi rida bomgrupp och dessutom hinna med en tuff dressyrträning för Maja och genomridning av program inför hennes kritiska ögon.

image

Bommar är bra grejer! Och i dag blev det en härlig uteritt med massa galopp i sällskap av Linda och Wicky. Hästarna triggade igång varandra lite men skötte sig ändå bra!

image

En underbar dag med andra ord och ambitionsnivån just nu är skyhög!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *