Luftsprång och pigg häst!

En plan är inte värt mycket om man inte följer den så i dag blev det en uteritt helt enligt planerna. Helios kändes pigg i vanlig ordning och gjorde mig inte besviken när det var dags för lite galoppjobb. Vänsterfattningarna satt riktigt bra i dag och efter några fattningar blev den lille hästen lite överladdad och skuttade rätt upp i luften haha. Vände åt andra hållet så han fick coola ner huvudet lite och tog en fattning till. Blev nog kanske tio fattningar totalt så det är jag väldigt nöjd med!

image

I morgon hoppas vi på uppehåll så blir det en liten uteritt och sen ett pass på banan. På torsdag får Helios bakskor så att vi kan brodda ordentligt inför lördagens terrängträning – ska bli så kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *