Hundpromenad i småregn

Släpade med mig Jenny och hennes hundar ut på promenad i förmiddags. Vaknade med tanken om att det var både soligt och varmt ute – det var det inte riktigt. Det var molnigt, kallt med småregn men vi fick en timmes promenad i alla fall.

image

Jag fick den ”lugnare” av de två. Harry, en schäfer som ni kanske kan se, på typ 1,5 år. Jennys andra hund, Tyra, är en dobermann med några år mer på nacken. Hon är dock hyperaktiv och det tar liksom aldrig slut, haha. Inte för att Harry var direkt slö av sig men det är svårt att inte uppskatta entusiasmen hos de små liven.

2 reaktioner till “Hundpromenad i småregn”

  1. Kul att jag läste detta inlägg nu, 3 år efter publicering, haha.
    Tänkte bara meddela att Harry blir 10 månader nästa helg. 😉 Hade ju dock önskat att han var äldre och inte så jäkla spattig, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *