Vilse i pannkakan och hopp över liten bom

Vilken eftermiddag det blev – satt fast på jobbet och kom inte i väg så tidigt som jag hade velat. Full fart i väg till stallet och in med Helios i transporten. Tror att vi kom i väg tio över fem och träningen började klockan sex. Hade fått en vägbeskrivning som var lite bakvänd så körde förbi där vi skulle ha svängt av och det är ju inte det enklaste att vända med släp på 80 väg. Så vi hamnade i Kumla (på gränsen i alla fall) innan det passade sig att vända tillbaka. Svängde av vid rätt väg men lyckas missa lilla grusvägen vi ska ner på och har en bil i häcken så jag kör vidare och hamnar i Hidingsta. Nåja, då visste jag i alla fall att jag var på rätt väg och fram kom vi ju. 50 minuter senare, precis när träningen skulle börja. Men som tur var så var tränaren lite sen hon också!

image

Finaste killen stod som ett ljus i transporten och skötte sig kalas på träningen. Även om vänster varvet gick lite så där så fick vi beröm för högern. Vi blev också utsedda till de som hoppade högst på hela träningen (vi red bara markbommar) när Helios tyckte att det var lite läskigt att galoppera över fyra ihop rullade markbommar och stannade till innan han kastade sig rätt upp i luften. Han lyckades klocka mig rätt i ansiktet i processen också men det gick bra – näsan klarade sig som tur var. Efter det tog han det lite mer piano över bommarna i alla fall, haha. Men han är himla cool att åka i väg med. Tränsade av och la grimskaftet över halsen på honom medan jag sadlade av bredvid sadlskåpet och han stod som ett ljus. Lastningen är lika okomplicerad den – lägger bara grimskaftet över halsen och skickar på honom. Så smidigt och enkelt som det ska vara att åka i väg! Gissa om jag är både mör och trött nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *