Första passet hemma på banan i vår

Eller ja, jag red ju väldigt kort på banan redan i fredags men då var den rätt blöt och slirig. Nu har Lindas sambo Niklas fixat staketet (som delvis blåste ner i stormen i höstas) och sladdat banan så nu är den perfekt! Det är väl ett riktigt vårtecken om något att kunna trimma ute på banan!

image

I övrigt så är vi anmälda till våran första terrängträning! Det blir om 2,5 veckor om allt går enligt planerna! Vi ska också testa att hoppa för Louise Jansson och känns det bra så blir det nog lite mer regelbunden hoppning för vår del framöver, det kan vi behöva! Och så kämpar vi på med dressyren bäst vi kan. I dag blev det en uteritt och efter det ett litet pass på banan där vi red igenom LC:1 och jobbade lite med galoppfattningarna. 17 april är det tävlingsdags igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *