Att backa med släp…

Måste bara få skryta lite. Som ni kanske vet har jag precis börjat köra med släp – hade aldrig i mitt liv dragit något efter en bil tills för ett par veckor sedan. Nu har jag gjort fyra utflykter till ridhuset, backat runt stallknuten och vänt på ekipaget. Och nu i kväll slog jag runt på gårdsplan och backade släpet intill stallet (visserligen med lite hjälp av Lindas sambo som kom ut lägligt nog). Det svåraste hittills som jag ser det är att backa rakt bakåt. Att få släpet att svänga är ju inte direkt några konstigheter men att få det att gå rakt bakåt, där snackar vi en utmaning som heter duga. Men skam den som ger sig – det är bara att kämpa på. Man lär sig inget om man inte får prova, göra fel och göra om (Linda, du behöver kanske inte berätta för Niklas att brevlådorna levde farligt i kväll…). Så heja mig! Snart är jag kung på det här! Typ.

image

Lite bilder från instagram – hade inget bättre att illustrera inlägget med och tycker det är trist med inlägg utan bilder. Vad tycker ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *