Före och efter bild – Helios

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt inför tävlingsdebuten. Under vintern har Helios man fått växa lite som den vill men ska den gå att knoppa behöver den så klart friseras. Så, nu har jag lärt mig att rycka man också (vet inte om jag sagt det förut men jag är rätt ointresserad av att fläta och pyssla och jag har aldrig behövt rycka en man förut…) och tycker att resultatet blev helt godkänt. Så här såg han ut innan:

image

Och nu ser han ut såhär:

image

Finaste killen! Imorgon blir det dressyrträning för Erika – tänkte passa på att få rida igenom programmet för henne och få lite hjälp inför lördagens start. Har ju hunnit rida igenom det ett par gånger på egen hand men det hjälper alltid att ha någon på marken som ser om jag slarvar och som kan se till att vi skärper oss ett snäpp till! Hoppas att ni har haft en bra helg – själv bokade jag en resa till Sardinien igår, åker i september med bästa lillasyster!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *