Mot solnedgången

Efter en riktig skitdag på jobbet var det underbart att få komma till stallet. Det blev som sagt ingen träning så jag skippade lunchen på jobbet för att kunna gå hem lite tidigare så att jag skulle hinna rida innan solen gick ner.

image

Som ni ser så hann vi och det blev en härlig runda i den nedgående solen och kyliga luften. Tyvärr var det lite halt och snön fastnade i styltor under fötterna på Helios så vi fick hoppa över de snabbare gångarterna och jobba i skritten i stället. Körde massa övergångar skritt-halt-skritt och jobbade på att minimera hjälperna för att få honom att stanna med bibehållen form. Lättare sagt än gjort i början men riktigt bra mot slutet! Påminns ännu en gång om att inte slarva med det grundläggande och att vara noggrann i allt, oavsett hur litet momentet är.

image

Finaste killen mot solnedgången.

image

Pussmulen!

2 reaktioner till “Mot solnedgången”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *