Kyligt värre

Men hallå, varför ska det bli kallt, halt och knöligt igen?! Fast det hinner kanske gå över tills ikväll – jobbar ju dag i dag så blir ridning efter jobbet istället. Förhoppningsvis hinner jag ut medan det fortfarande är lite ljust ute. Det blev tyvärr ingen träning i kväll men jag siktar på ridhus till helgen så att vi får rida igenom programmet några gånger. Vill ju inte skämma ut oss totalt i debuten men får erkänna att vi inte är så förberedda som jag hade önskat meeen vi måste ju börja någonstans.

image

Superpepp på att komma ut på tävlingsbanorna – nu hoppas jag bara få lite längre schema på jobbet så att vi kan anmäla oss till lite fler starter!

2 reaktioner till “Kyligt värre”

    1. Ja, jag med. Hade ju inte startat om jag inte trodde att vi var redo meeeen samtidigt så skulle jag kunna trimma ett år och fortfarande inte tycka att vi är redo. Ibland måste man bara köra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *