Lite explosiv grå i dag

Undrar om det är vår i luften? Eller om hästarna drabbats av något smittsamt? Cariño bjöd i alla fall på några oplanerade galopper och nått bocksprång när han ändå var i farten i dag. Nu gäller det att hålla i sig, haha. Fast jag kan väl erkänna att han kändes lite seg i början av dagens runda (fick bli en uteritt då banan låg under snö och det töade) men ett möte med en fyrahjuling gjorde honom lite tittig. Den snälla tjejen som körde stannade och stängde av motorn medan vi tragglade oss förbi… Dessvärre fick ju stollen en utmärkt ursäkt till att dundra iväg i galopp när hon startade motorn igen. Meeen, den var jag beredd på så det blev inte så många språng innan det tog stopp!

image

Finaste killen – känns bra i alla fall att han busar till det och visar att han är pigg, då mår han i alla fall bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *