Lite överskottsenergi

Hej hopp, det blev inget ridhus imorse – jag lyckades inte starta Niklas högtenologiska bil (lite pinsamt men så var det). Så jag mockade medan Helios käkade frukosthö (läs: medan Helios höll på att slå sönder stallet för att han ville ut) sen gav vi oss ut på en runda. Det var riktigt varmt och trevligt ute med bra underlag så jag passade på att trava av honom lite. När det var dags för galopp så gick det lugnt och sansat – första försöket. Sen vettetusan om herr Helios inte fick totalt hjärnsläpp för hej vad det gick och det var inte enligt planerna. Men när jag väl fick hejd på hans lilla framfart kan jag säga att det var en grymt nöjd liten häst. Men, men så går det när kusen fått vila lite mer än han mår bra av. Får se om det blir Maja träning på torsdag, då lär han få jobba av sig lite energi i alla fall.

image

En bild som fångat Helios personlighet rätt så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *