Vad tycker ni så här långt?

Horselife – den nya hästbloggsportalen. Har ni hunnit spana in den något så här långt? Vad tycker ni? Jag är i alla fall nöjd även om jag mest hunnit mobilblogga så här långt och har lite kvar att fixa med innan jag är helt nöjd. Men har ju bloggat på WP tidigare så jag visste ju att jag skulle trivas här. Dessutom bra respons från supporten här på portalen. Nu har jag visserligen en relation till Linnea sedan tidigare – har följt hennes blogg länge och hon har hängt med i mitt bloggande i säkert ett par år vid det här laget. Sen har hon hjälpt mig med några headers och lyssnat när jag behövt få prata av mig lite. Så för mig känns det väldigt naturligt att vända mig till henne när jag har tankar och åsikter om portalen. Men jag tror att hon är lika trevlig och tillmötesgående mot alla vilket gör henne till en himlans bra bloggportals admin!

image

8 reaktioner till “Vad tycker ni så här långt?”

  1. Som bloggare här så tycker jag verkligen att det är fantastiskt! Älskar att kunna ha god och icke-anonym kontakt med supporten, dessutom känns det som att vi horselife-bloggare kommer få en ganska god sammanhållning. 😀

  2. Jag håller med Caroline! Vi blir ett litet ”beta”-gäng som jag tror kommer hålla ihop lite extra även när portalen öppnar för allmänheten.
    Jag tycker då att allt funkar super – även om det är en stor inlärningskurva med allt då jag aldrig bloggat tidigare. 😀

    1. Jaaa, det är ju jättekul 😀 haha ja då förstår jag – jag har ju bloggat i säkert tio år på flera olika portaler så jag vet vad jag vill ha 🙂

  3. Jag är så dålig på allt som har med fixande av blogg att göra så jag har aldrig använt mig av någon support, behovet har aldrig uppstått eftersom jag inte försökt mig på något mer avancerat. Men nu har jag tänkt ta tag i det mer och göra allt lite mer personligt och kommer då med 100% säkerhet behöva hjälp. Jag är säker på att Linnea kommer att fixa det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *