Snart så är det TGIF

Men inte riktigt än – har några timmar kvar här på jobbet innan jag får checka ut för veckan. Blev ju av med helgen mot att jag tog några extra pass på webben nästa vecka. Inte mig emot, kör hellre rena femdagars veckor än en lång, en kort (jobbar jag sju ena veckan jobbar jag bara tre veckan därpå). Häst- och stallabstinensen blir bara värre. Vad gör man när man inte kan åka till stallet? Känns som att jag håller på att bli helt förslappad om Pärlan inte är igång snart. Nåja, jag hinner ju i alla fall titta på film, blogga och mentalt stressa upp mig inför tävlingsdebuten som bara kryper närmre. Tyvärr tror jag inte att jag kommer att ha någon bil än på några dagar så det är väl egentligen bara att ta ett djupt andetag och gilla läget (även om jag ogillar det skarpt!). Ni vet det där med att acceptera omständigheter som man ändå själv inte kan påverka. Hoppas att ni har en fin helg där ute! Nu ska jag kila ner till Hemköp och köpa lite mat för jag börjar bli lite hungrig så här på kvällskvisten.

FB_IMG_1457111654882

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *