Ingen bil – ingen ridning

Det är nästan så att jag hunnit få lite ridabstinens. Pärlan står ju kaputt på sin parkeringsplats så jag tar mig inte ut till något av stallen just nu. Skulle ha ridit Maja-träning med Helios i dag men nu blir det inte så 🙁 himla tråkigt! Ofrivillig vila för både häst och pilot är aldrig bra … Men,men förhoppningsvis blir det bara ett par dagar så är vi snart igång igen! Vi måste ju trimma och slipa inför tävlingsdebuten som ligger alldeles runt hörnet. Förhoppningsvis hinner vi med en träning för Maja innan dess så att vi är väl förberedda när det väl är dags. Håll tummarna! IMG_20160303_124306Bild från i måndags morse när världen var frostigt vit.

2 reaktioner till “Ingen bil – ingen ridning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *