Tummen upp för omedelbart gensvar!

Messade Linnea på FB och gnällde lite med anledning av begränsningarna på bildstorlek. Fick gensast ett mycket bra svar – blev så glad att jag gick och krympte en bild på min telefon bara för att kunna ladda upp den nu, den ni!IMG_20160302_203318

Men snart är storleken ändrad så att det går att ladda upp lite större bilder – kalas. En strålande start här på Horselife med andra ord! Vilka är ni andra betabloggare, har ni kommit igång än? Jag vill spana in era bloggar ju! Ska fixa presentation och allt sånt där efter jobbet imorgon. I kväll blir det tight, slutar 22:30 och ska vara åter på jobbet i morgon kl 08:00 igen. Men det kommer säkert några mobilinlägg under dagen om tillfälle ges!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *