En fin start på veckan!

Jag är ju långt i från morgonpigg men ska det bli något gjort när jag jobbar kväll lär jag ju stiga upp i tid också. Så i morse blev det en sväng till stallet och en timmes uteritt i kyligt men vackert väder. Helios kändes lika pigg och glad som vanligt och verkade uppskatta att få komma ut på tur en sväng trots att det var lite hårt i backen. Så drygt när det fryser på och blir hårt och knöligt ute. Men, men lite blandat underlag ska ju vara bra och han fick galoppera av sig rätt bra i ridhuset igår (man får passa på!). Efter ridningen fixade jag stallet innan jag skyndade hem för att snygga till mig lite innan jobbet. Har en sån där rolig sjudagars arbetsvecka framför mig så jag tar en dag i taget. Målet är i alla fall att rida varje dag men blir vädret för jävligt får jag kanske tänka om lite…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *