Sovmorgon och hästledig dag

Hello friday – halvvägs genom sista jobbkvällen för den här veckan! Och vilken vecka det har varit. Är helt slut så i morse stannade jag i sängen och tog en rejäl sovmorgon innan jobbet. Helios fick lite välförtjänt ledigt och i morgon blir det dressyrträning med den grå innan Helios får komma ut och röra på benen en sväng. På söndag tar vi en sväng till ridhuset för att traggla vidare med programmet. Anmälde oss igår till vår första tävling ihop så nu har jag ett datum att jobba mot. Och… lite shoppande att ta tag i innan det är dags! Ska bli spännande att se hur vi står oss mot konkurrensen. Fast i det här läget är jag nöjd bara vi tar oss igenom programmet utan några större missnöjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *