Mensmonstret är och hälsar på

Hej vilket humör man kan få bara så där. Nåja, det hänger väl ihop med den molande värken i magen och kanske lite med Rinexin tabletterna jag äter som kan påverka humöret… Helios höll på att riva stallet i morse när jag släppte ut de andra hästarna. Kände redan där och då att det inte var lönt att försöka rida så han fick rasta av sig lite på lina innan jag släppte ut honom till de andra två och fixade stallet. Man ska inte bråka i onödan och imorgon mår jag bättre, det brukar jag alltid göra (är värst typ första och andra dagen och i dag är dag två).

När stallet var fixat och klart gav jag mig på dagens stora utmaning – att vända bilen (med påkopplad transport) åt rätt håll. Har aldrig kört transport tidigare och även om den var påkopplad på bilen så stod den parkerad så att jag var tvungen att backa och greja för att få runt ekipaget. Det tog bara en kvart men nu står det åt rätt håll så det är bara att lasta och åka imorgon!

Bilen stod alltså med huven mot den bortre röda byggnaden innan jag lyckades flytta på den. Nu jäklar ska Evelina lära sig själv att köra transport!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *