För två år sedan i dag

Nu för tiden är Pebban ridskolehäst och kallas för Pippi (av någon outgrundlig anledning). Pebs var fyra när jag började rida henne… det var första gången Cariño stod konvalescent. Red väl den lilla röda i ett halvår ungefär innan hon såldes (kan ju medge att jag var lite sugen på att köpa henne själv, på ett plan var hon just en sån häst jag vill ha men samtidigt var hon för liten och det fanns frågetecken kring framtida hållbarhet). Pebban är ett paintsto med mycket humör – vi hade väldigt kul ihop den lilla hästen och jag. Som ni kanske vet vid det här laget så är jag lite svag för röda hästar!

Bästa lillasyster tog den här bilden efter att vi hade varit ute på en långtur i sällskap med Jenny och mini (det var på den tiden Jenny ägde en väldigt liten ponny), just i dag för två år sedan. Får tacka Facebook som samlar minnen åt mig. Vissa vill man kankse glömma men det här bär jag med mig med glädje.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *