Snubblande tanter i snö= livsfarligt!

Helios alltså, haha. Han har känts så stadig och stabil utan att spöka för minsta lilla på senaste tiden. I dag tog han igen det med råge när en granne ramlade i snön. Den stackars tanten drog en skottkärra full med hönsskit efter sig i snön när hon snubblade och ramlade omkull. Förskräckt tvärnitade Helios innan han började göra väldigt fina piruetter i ett försök att övertala mig om att vi borde vända och gå hem. Folk i snö = superläskiga, tydligen. Medan vi hoppade och skuttade tog sig den stackars kvinnan upp på fötter och pratade lugnande med Helios tills han bestämde sig för att dervar ok att gå framåt ändå. Han verkligen smög förbi henne, haha. Efter det skötte han sig galant – bjöd på ett par galoppsprång när jag bad honom öka traven lite men inga dumheter. Pigg och glad häst helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *