Inte bästa starten på året…

Nej, vi hoppas att januari inte blir representativt för resten av 2016. Ligger hemma sjuk nu igen – förra veckans sjuka började om igen i helgen och det var ett helvete att försöka jobba. Är så svårt att skriva när hjärnan inte riktigt är med. Det är en sak att babbla på bloggen – en annan att producera artiklar och reportage. Nu ligger jag i alla fall sjuk hemma i min EGEN säng. Helt underbart efter en väldigt lång vecka som husvakt åt bästa hästägaren.

Den här utsikten möttes jag av varje morgon. Nöjda hästar (jo, det är två hästar på bilden men Affe gömmer sig bakom en buske) som mumsar på frukosthö medan solen stiger över landskapet.

Och en fluffig och väldigt kelig liten katt som gärna sover i sängen.

Leo och Bonnie som tyckte att jag sov onödigt länge om morgnarna och som drev mig till vansinne med sitt skällande. Jag saknar dem inte – även om de kan vara rätt charmiga, korta stunder i taget.

Som att det inte räckte med fem hästar, två hundar och en katt så hade jag även sällskap av två nymfparakiter som gärna sjöng in morgonen. Det är mysigt med djur men jag hade klarat mig bra med bara hästarna i stallet och katten i huset! Nu ska jag sova lite till och njuta av tystnaden och min stora sköna säng (har sovit i en barnsäng på 80 cm bredd som dessutom var en decimeter för kort…alternativet var att sova med hundarna…).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *