Idylliskt värre- lantliv och sjukdagar

Hästägaren har tagit familjen och åkt på solsemester så nu får jag nöjet att bo på landet medan de är borta. Mysigt att bara kunna titta ut genom fönstret och se hästarna i hagarna! Lite mindre mysigt att det bara vräker ner snö… det är snö överallt nu! Och uppepå det är jag sjuk så det är lite svårt att njuta till fullo. Men jag piggnar nog på mig med lite vila. Det är lite skillnad att gå från en etta i stan till ett hus på landet med fem hästar, två stora hundar, en katt (som bet mig i fingrarna och försökte bita mig i rumpan genom täcket i natt haha) och två fåglar. Men visst är det idylliskt?

En stor trädgård också så hundarna får gott om motion om dagarna. Släppte precis in dem efter att de varit ute i snön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *