Vilse i pannkakan- lokalreporter

Jag jobbar alltså ute i länet nu ett tag på syd-redaktionen. Att vara lokalreporter är lite annorlunda än att jobba inne på centralredaktionen. Dels fotar vi allt själva, vilket innebär att vi också kör själva (inne i Örebro är det mer regel än undantag att fotografen kör när vi ska ut på jobb) vilket innebär att Evelina åker vilse lite nu och då. Igår var nog höjdpunkten. Kall (snart varm och överhettad eftersom att jag inte riktigt kan reglagen på bilen haha), stressad och extremt kissnödig snurrade jag runt, runt och blev bara senare och senare. Snö överallt och okänd terräng. 40 minuter senare hittade jag äntligen min destination! Usch, det var ingen kul upplevelse men det löste sig ju. Och jag fick en väldigt fin bild på köpet, eller vad säger ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *