Ridhuspass och uteritter

Nu har jag slarvat lite med bloggandet igen…sorry hörrni! Har varit ledig i två dagar och lagt all tid och energi på Cariño och Helios. I torsdags red jag ut på den lilla svarta och på kvällen blev det ridhus med Cariño. Det märks att vi har en liten bit kvar innan vi är där vi var innan skadan. Galoppen kräver ridning i varje steg för att han ska orka…segt som sirap är det men gud så fin galopp han har ändå. Det är bara att kämpa vidare! Igår blev det uteritt för båda hästarna – har börjat galoppera Helios lite nu, han tycker att det är hur kul som helst och vill bara springa mer men tar fattningarna hur fint som helst utan att bralla.

I går fick huvan och bomull i öronen hänga med – det blåser som tusan här och vem tycker egentligen att det är skönt med kyliga vindar i öronen? För att inte tala om hur läskigt allt kan bli när det blåser lite så vi säkrade upp för att få en trevlig runda. Helios skötte sig galant och tuffade på som ett litet ånglok. Pigg kille!

Det blev en något blötare runda med Cariño då det lämpligt nog började regna lagom till att vi skulle ut. Men lite regn är ju ingen orsak till att ligga på latsidan så det blev dryga timmen med två härliga galopper på pigg glad häst (som dock ville vända rumpan mot regnet haha). Vi var lite lagom blöta båda två när vi kom tillbaka till stallet.

I dag fick det bli hästfri dag för min del – jobbar arbetspass ett av sju i kväll så en lång vecka väntar. Men det blir en hel del ridning i alla fall – Helios och jag kämpar på så att vi ska överleva att åka på träning snart igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *