Pigg häst och solig julaftonsmorgon

Det blev några dagars vila för Helios så han var lite av en krutdunk i dag men skötte sig ändå fint! Det blev en lugn runda i det fina vädret – en perfekt start på dagen. Och julklappar fick jag också – snälla Linda hade hängt en påse med en julklapp från henne och en från hästarna! Ni ska få se sen vad jag fick – jag blev superglad (det var jag i och för sig redan innan jag öppnade, bara själva grejen att få packet är kul!). Nu sitter jag i min ensamhet på jobbet och kommer sitta här i några timmar till. På ett sätt är det väldigt skönt att ha stället helt för mig själv – samtidigt så går tiden bra långsamt sådana här dagar. Nåja, sämre kan man ha det!

Och god jul, igen!

Vi hann i alla fall ta en bild ihop innan de andra två lämnade bygget för att fira jul. Det är tur att jag har så härliga kollegor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *