Uteritt i friska höstvindar

I dag åkte huvan på – hade en vag liten förhoppning om att den skulle hindra lite av blåsten från att sippra in genom Helios öron. Stormvindar tenderar ju att spöka lite med huvudet på hästarna. Så huva på och och ut i vindarna. Jäklar vad det blåste men vi var ute i en 80 minuter och Helios fick galoppera av sig lite överskottsenergi – pigg och glad liten häst! I morgon tänkte jag försöka rida lite på bana. Det ska visserligen regna men å andra sidan är det ju lika tråkigt att rida ut som det är att rida på banan i regn och vi måste ju trimma lite också. Dessutom har han ju fått springa av sig i dag så lika bra att passa på att köra på banan! Sådär, nu har jag nästan övertygat mig själv. Regn är det värsta jag vet, punkt. Men att rida är ju det bästa jag vet så lite regn överlever jag – så klart! Trevlig helg hörrni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *