När saker aldrig går enligt planerna..

I går hade jag ställt klockan tiiidigt för att hinna åka och rida innan jobbet. vaknade dock och kände mig som en urvriden disktrasa och bestämde mig för att stanna i sängen för att kanske må lite bättre tills det var dags att vara på jobbet. Jag gillar verkligen inte att avboka ridning men vissa dagar är det bara att inse att man inte är wonderwoman och kanske inte orkar allt man tänkt göra.

Det blev en bra dag på jobbet i alla fall – jag och Veronika fick åka på Hästens dag och hänga med ponnisar av varierande storlek och kulör. Sånt gillar vi! I dag var det dags för nya tag – börjar ju inte jobba förrän kl 14 så då hinner jag ju lugnt rida innan jobbet. Men det ville sig inte riktigt.

Pärlan, denna fantastiska skapelse till bil. Det började så fint med att låset fryst så att jag knappt tog mig in i bilen. Efter det visade det sig att rattlåset hängt sig… det gick inte att vrida om nyckeln i tändningen och ratten gick inte att rubba hur mycket jag än försökte. Tänk,  jag trodde faktiskt att vi skulle slippa problem i år, nu när Pärlan fått ny generator. Men det ska visst alltid vara någonting hela tiden…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *