Hoppträningen som inte blev av…

I kväll skulle Helios och jag ha ridit vår första hoppträning ihop men så blev det inte. Transportens belysning ville inte alls vara med på noterna och det funkar ju inte att köra utan lysen i mörker och virvlande snö. Vi hade i alla fall förberett oss lite under gårdagen med ett kort pass på banan (red ut först i det fina vädret) där vi skuttade ett kryss några gånger i både trav och galopp och hoppade ett litet rättuppstående ett par gånger. Han hoppar fint lillkillen! Nu taggar ju inför första hoppträningen som får bli om två veckor i stället. Man ska ju skynda långsamt heter det och ibland går saker och ting inte alltid helt enligt planerna men sånt är livet! En liten bild från gårdagen (japp, vi klånkade ner bommarna – det är inte alltid lätt att hålla reda på alla ben när man är unghäst. Tycker sprången var riktigt fina ändå!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *