Sakta men säkert…

Nu har det hunnit gå två månader sedan vi fick börja rida Cariño igen. Vi tar det långsamt och sakta men säkert blir han starkare och starkare. Och han känns superfräsch! Bara att hålla tummarna för att igångsättningen går fortsatt smidigt och skadefritt. Dagen till ära fick det bli en uteritt i det trevliga regnet (brrr!). En odramatisk runda i skritt och trav och när vi kom hem hade Marie med sig ett nytt regntäcke som han fick på sig innan han gick ut i hagen igen. Finaste killen! I morgon är det dressyrträning på schemat och på lördag har han en date med equiterapeuten som ska klämma och känna och gå igenom honom för att ge honom de bästa förutsättningarna nu när vi långsamt börjar trappa upp lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *