Med solen i ryggen..

Ännu en tidig morgon för att hinna upp och rida innan jobbet. Det börjar bli lite av en rutin nu, en bra sådan. Jag kommer aldrig bli en sån person som stiger upp tidigt bara för att äta frukost i lugn och ro, då sover jag hellre längre. Men att stiga upp för att hinna rida – det är helt ok! I dag var det Helios tur och eftersom att jag fortfarande har lite mensvärk och humöret är där efter kändes det inte lönt att rida på banan. Vi gav oss ut i världen och travade och galopperade massor. Han är så himla pigg och glad den lilla hästen! Traven var riktigt fin mot slutet när han hade fått galoppera på lite innan. Det är lite startsträcka och krävs lite uppvärmning men när han väl är igång så är han hur fin som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *