Hästledig dag och hjälmfunderingar

Hallå! I dag fick jag tvinga mig själv att ta en hästledig dag – hjärnan vill rida men kroppen behöver vila lite. Så lillasyster och jag har lallat runt på Ikea och Marieberg innan vi åkte hem till mig för att möblera om lite. Var in på Hööks en snabbis för att kolla på hjälm… börjar bli lite trött på att släpa runt på min hjälm mellan stallen så tänkte att jag skulle köpa en till. Men jag vet inte vad jag ska ha?! Har redan en lättviktshjälm från Lamicell och skulle egentligen vilja ha en sametshjälm eller i alla fall lite mer dressyrig hjälm än den jag har nu. Känns ju dumt att köpa en liknande den jag redan har… förslag? Vill helst inte lägga flera tusen men kan väl tänka mig upp emot tusenlappen för en snygg hjälm! Kikar lite på den här men den är egentligen inte så annorlunda från lamicellen, annat än blinget typ…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *