Åh, vad jag vill hoppa!

Supertaggad efter att ha tittat när Linda och Helios hopptränade i går. De var superduktiga båda två! Och gissa om jag blev sugen på att hoppa igen? Det var ju evigheter sedan jag hoppade sist. Men nästa gång är det min tur – nu tar jag över medan Linda låter magen växa sig lite större. Nästa vecka blir det dressyrträning för Maja igen. Jag har ju bara två lediga torsdagar i månaden och både hoppningen och dressyren ligger så klart på torsdagar så det får bli varannan gång hopp och varannan dressyr. Sen får vi s klart se om det dyker upp lite annat kul här i krolarna. En programridning eller pay and ride om en månad eller nått vore kanon – gillar ju att ha något att träna mot och det är ju bra för både Helios och mig (och Linda!) att komma ut lite.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *