Jag vill inte se några jävla TGIF statusar i dag

Inte bitter MEN … i dag jobbar jag arbetspass nummer ett av åtta på raken. Så, inget TGIF för min del, det spar jag till nästa fredag när jag jobbat klart mitt sista pass i stöten för ett par dagar. Så även om jag har storslagna planer, en hel hög med videoklipp och bilder + inlägg jag vill skriva så finns det en viss risk att bloggen kommer att bli lite lidande. Ska göra mitt bästa och försöka få ut de utlovade hästpresentationerna i alla fall!

Men jag ska inte vara så missunnsam – hoppas att ni får en fantastisk helg. Jag ska nog ha det kul på jobbet både i helgen och till veckan! Inleder starkt med en dressyrträning efter jobbet i kväll så får vi se om min ljumske pallar trycket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *