Dagens roadtrip- bilder!

Nu har jag pillat lite med dagens bildskörd från besöket hos Garre och Ann.

Garre är alltså den där stora fläckiga saken. Jag red honom en gång i tiden och var den som la ut honom på annons och hade första kontakten med intressenter. Ann följde med en kompis från Tibro för att titta på den andra tinkern i stallet som var till salu samtidigt som Garre… hon var alltså inte alls ute efter en ny häst men fastnade för Garre och kom tillbaka på egen hand för att provrida och resten är historia, ungefär.

Det är klart – han är ju en charmig kille den där Garre. I början på februari 2013 flyttade han hem till Ann (jag hälsade faktiskt på knappt två veckor senare och red en sväng i snön den gången) där han har det toppen!

Domino, var tidigare Anns men ägs numera av Anns kompis (spekulanten på Garres gamla hagkompis och som länge velat kunna kalla Domino för sin egen, tänk hur lustigt livet är ändå). Han har värsta mustaschen!

Dominos mustasch. Han såg ut som en sån där mal som dammsuger botten på akvariet. Blev så full i skratt och var tvungen att ta en bild!

Här var Domino snäll nog att låta mig ”låna” hans mustasch en liten stund.

Och sist men inte minst – Ann själv. Himla trevligt att få komma och hälsa på och att få rida Garre igen efter så lång tid! Även om han är så långt i från min typ av häst som en häst kan bli kommer han alltid ha en egen liten plats i mitt hjärta – det är något särskilt med den här bumlingen till häst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *