Dressyrkurs dag ett -(bilder)

Vi är lika ambitiösa både Linda och jag (fast Linda är nog snäppet värre) vad det gäller att matcha – i dag var vi orangea både Helios och jag.

Tjusigt, eller hur?! Jag höll dock på att dö av värmeslag (vad gör man inte för fåfängan) då det blev lite väl varmt med väst på. Det blev i alla fall en bra träning, jag gillar Lollo (Åhman), hon är så lugn och saklig och har ett bra öga för det hon gör.

Som vanligt måste jag hålla koll på den där jädra utsidan. Det spelar ingen roll vilken häst jag sitter på, jag måste banka in det där med att hålla reda på ytter varje pass, ungefär. Men det blev bättre och bättre under träningens gång och vi får ju inte glömma att Helios och jag fortfarande håller på att lära känna varandra.

Han rann i väg lite i första galoppen innan jag vaknade och faktiskt började rida.

Och så passade han på att testa mig lite och spökade på bortre kortsidan (ingen aning om vad det var som var så läskigt där) och hörnet på andra kortsidan (där pallarna och skottkärra för mockning står) men det var bara att rida på så släppte det snabbt.

En flygande ponnyhäst, hihi.

Nöjd och taggad inför morgondagens träning – det är så himla fint att vara igång på riktigt igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *